Polityka prywatności

Szkoła  BEST-SCHOOL szanuje prawo do prywatności użytkowników naszego serwisu. Niniejsze zasady wskazują, jakie informacje umożliwiające osobistą identyfikację możemy gromadzić i jak możemy z takich informacji korzystać w naszym serwisie.


BEST-SCHOOL zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności bez powiadamiania użytkowników serwisu. Każdego użytkownika serwisu internetowego http://best-school.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie http://best-school.pl/polityka-prywatnosci

Jakiekolwiek wprowadzane do Polityki Prywatności zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: BEST-SCHOOL nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych użytkowników serwisu. Nigdy tego nie robimy i nie będziemy robić.

Jeśli nie zgadzacie się Państwo z naszą Polityką Prywatności, prosimy o nie odwiedzanie naszego serwisu i nie prenumerowanie newsletterów należących do naszego serwisu.

DANE OSOBOWE

W czasie korzystania z serwisu należącego do BEST-SCHOOL mogą zostać Państwo poproszeni o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będą Państwo proszeni, to w większości przypadków imię i Wasz adres e-mail. W przypadku formularzy rejestracyjnych dla klientów firmy BEST-SCHOOL mogą być Państwo proszeni o podanie pełnych danych osobowych.

Wymagamy tylko takich danych, które są niezbędne do wykonania danej czynności i poprawnego funkcjonowania serwisu. Niepodanie wymaganych danych skutkuje zablokowaniem czynności, której te dane dotyczyły.

Baza danych klientów i subskrybentów serwisu BEST-SCHOOL jest zarejestrowana w GIODO pod numerem księgi XXXXX

SUBSKRYPCJA BEZPŁATNYCH NEWSLETTERÓW

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów należących do BEST-SCHOOL wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego imienia i adresu e-mail. Pola te są obowiązkowe i należy je wypełnić.

Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do stworzonej listy mailingowej newslettera automatycznie. Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać danemu subskrybentowi wydanie newslettera. Wypełnienie pola "Imię/Nazwa" pozwala nam spersonalizować newsletter i zwracać się do subskrybentów po imieniu.

NIEZAPOWIEDZIANE WIADOMOŚCI

BEST-SCHOOL zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości BEST-SCHOOL rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do serwisu oraz newslettera, usług i produktów oferowanych przez BEST-SCHOOL (np. zmiany w serwisie, nowości produktowe, wewnętrzne promocje, niekomercyjne listy np. życzenia lub pozdrowienia, komentarze osobiste itp.)

JAWNE DANE OSOBOWE

Dane osobowe podane w serwisie należącym do BEST-SCHOOL przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, odpowiedzi na forum itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. BEST-SCHOOL nie ma możliwości zabezpieczenia Państwa przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Państwu nieokreślonych informacji. Dlatego też dane te nie podlegają Polityce Prywatności naszego serwisu.

INNE FORMULARZE

Formularze znajdujące się gościnnie w serwisie należącym do BEST-SCHOOL i dotyczące usług, produktów, serwisów, czasopism i newsletterów nieobsługiwanych przez ITBPS PAYROLL OUTSOURCING nie podlegają Polityce Prywatności.

COOKIES (CIASTECZKA)

Niektóre miejsca serwisu należącego do BEST-SCHOOL mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera użytkownika serwisu, identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umożliwienia danej operacji.

Cookies są nieszkodliwe zarówno dla komputera, jak i dla jego użytkownika i jego danych.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę stron internetowych, której używa użytkownik serwisu oraz nie usuwanie ich z dysku.
Jak wyłączyć ciasteczka

Jeśli korzystasz z urządzenia przenośnego (telefon, smartfon, tablet), zapoznaj się z opcjami dotyczącymi ochrony prywatności w dokumentacji na stronie internetowej producenta Twojego urządzenia.

PARTNERZY

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są w serwisie i newsletterach należących do BEST-SCHOOL

W przypadku pytań proszę pisać: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. W temacie e-maila proszę wpisać: Prywatność.


WYŁĄCZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI

BEST-SCHOOL przykłada najwyższą uwagę, aby prezentowane informacje odpowiadały stanowi faktycznemu, jednakże nie bierze na siebie odpowiedzialności za ewentualne błędy w opisach produktów, bądź niezgodności ze stanem faktycznym i nie może być z tego tytułu pociągnięta do odpowiedzialności.

Informacje kontaktowe

BEST-SCHOOL Centrum Nauki Jezyków Obcych

ul. Sukienna 54 (Plac Solny) 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki
kom. +48 500 003 517
email:Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

© 2017 Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wdrożenie AL-TAIR


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/altair/domains/best-school.pl/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227